13 Kasım 2019 Çarşamba

HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA
  1997 yılında ambalaj sektörün de ahşap ambalaj, kasa ve sandık üretimiyle hizmet vermeye başlayan METAŞ AMBALAJ; Şeffaflık, Rekabetçilik, Güven ve Adalet, Karşılıklı Saygı, Sorumluluk Bilinci, Müşteri Odaklılık değerlerini kendisine amaç edinerek ve devamlı büyüyerek bugünlere ulaşmıştır.

  1997yılı itibariyle METAŞ AMBALAJ kendine ait toplam 2000m2 alan üzerinde 750m2 kapalı alanda, çağımızın modern teknolojilerini kullanarak tam otomatik bilgisayarlı makineler ve kalifiye çalışanları ile günlük 700 palet ve 75 adet ahşap ambalaj üretme kapasitesine ulaşmış bulunmaktadır.

 Misyonumuz
Topluma ve çevreye saygılı, verimli, etkin ve yüksek sorumluluk bilinci içerisinde çalışarak sürdürülebilir karlılığı sağlamak. Kendini sürekli geliştiren dinamik insan kaynağımızla profesyonel bir ekip çalışması içerisinde, güvenilir, yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunarak maksimum
müşteri memnuniyetine ulaşmak.

 Vizyonumuz
Şirketimizin vizyonu günümüzün sürekli değişim ve gelişim anlayışı içinde müşteri memnuniyeti ve toplam kalitede hedeflenen seviyeye, teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak ulaşmaktır.

 Kalite Politikamız
METAŞ AMBALAJ olarak temel ve kalıcı amacımız; Müşterilerimizin kalite, fiyat ve zaman konularındaki taleplerini sürekli bir şekilde karşılayarak uluslararası alanda rekabet eden bir dünya şirketi olmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder