13 Kasım 2019 Çarşamba

Firmamız 1970 yılında kuru

Firmamız 1970 yılında kurucumuz Osman BAL tarafından Ankara Sitelerde mobilya imalathanesi olarak ticari faaliyetine başlamıştır. Mütevazı ve daha çok emeğe dayalı ilk çalışma yıllarında yakalanan büyüme skalası ve ticari kariyer firmamızı alım satıma yöneltmiş ve 1985 yılında dönemin mobilya sektörünün temel hammaddesi olan sunta ticaretine başlanmıştır.
1990 yılında inşaat sektörüne yapsata dayalı müteahhit olarak girilmiş ve özellikle Keçiören bölgesinde layığı ile tamamlayıp teslim ettiği konutlarla haklı bir üne kavuşmuştur.
1993 yılında şirketleşmeye gidilmiş ve hala aynı adla ticari faaliyetine devam eden BALDOĞANLAR İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kurulmuştur. Firmamız ürün yelpazesine 1999 yılında mobilyalık kereste 2003 yılında inşaatlık çam keresteyi dâhil etmiştir.
2010’un ilk yıllarında ikinci kuşağın ticari faaliyetlere dahil olmasıyla firma vizyonu değişmiş , sanayici olma gerekliliğinin bilinci  ve kararlılığı ile Ankara Akyurt ‘ta 1000 m² kapalı alanda inşaatlık kereste üretimi için günlük 30 m³ kapasiteli bir imalathane kurulmuştur. 2012 yılında 4.000 m²si kapalı 6.000 m²si açık toplam 10.000 m² alanda Türkiye ‘nin sektörel bazda en ileri teknolojisine sahip  “ Tandem Arabalı Şerit” ile üretim yapılır hale gelinmiştir.
2014 yılının ikinci yarısında 2. “ Tandem Arabalı Şerit”  hattı kurulmuş taşıma bantları ve 2 adet 6 üniteli yatay şerit dilme makinesiyle günlük 170 m³ üretim kapasitesine kavuşulmuş ve bu atılım kereste fabrikamızı Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük kereste fabrikası haline getirmiştir.
2014 yılının üçüncü çeyreğinde piyasa ihtiyaçları gözetilerek ahşap ambalaj malzemeleri üretimine başlanmıştır. Kasım 2014’de  ısıl İşlem Fırını kurulmuş ve aynı ay Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından işaretleme izin belgesi alınmış ISPM 15 koşullarında ısıl İşleme tabi tutulmuş palet ve sandık imalat ve satışına başlanmıştır. Göreceli olarak kısa sürede başka Ankara olmak üzere bölge nin hatırı sayılı sanayi kuruluşlarının palet ve sandık tedarikçisi haline gelinmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder